2007-12-28 (Fri)

我的新 webcam,測試成功!我同符察灝試過,ok!

星期二就係 2008,好緊張!希望睇到國金二期的倒數。

新一年,新開始。願望?

  1. 唔會再唔見嘢。(o 嘴?!)
  2. 人人支持環保,對抗全球增溫。

另外,阿爸話買部新手機俾我,我想要啲意見。Nokia 6120 Classic 定係 Nokia 5310 XpressMusic 好?

5310 送 2 GB MicroSD card,6120 就有 S60 系統。幫幫手留言俾意見,謝謝。

廣告

4 thoughts on “2007-12-28 (Fri)

  1. 買6290呀!!!!!!!!因為佢同Nokia 6110 Navigator差唔多,只係冇左GPS。但係價錢平過5310同埋個mon靚過6120,cost $2280(有埋 1GB MicroSD 記憶卡)

  2. 補充一句:上ringhk.com有得比較下所有品牌手機的性能。5310得S40,S40有唔少毛病。所以我唔建議買5310。我用緊6290,唔似N73—冇hang機情況。仲有,6290個咪絕對比起6120等同價機款好,even ,N73,N80等機款都比唔上。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s